Bröstförstoring är vanligt


Written on 07/06/2011 – 07:17 | by

Bröstförstoring är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen i dag i Sverige. Även när det gäller i USA är bröstförstoring det överlägset mest ökande ingreppet. När det utförs av en kompetent plastikkirurg är resultatet fantastiskt och med bara lite ärrbildning och återhämtningstid. Resultaten är oftast häpnadsväckande i förhållande till innan ingreppet. Många kvinnor vill förstora brösten eftersom de vet att det ger dem mer självförtroende, att de känner sig attraktivare och att deras kläder kommer att sitta bättre. Dessa kvinnor har ofta övervägt en bröstförstoring under en lång tid och när de väl bestämmer sig känns det mycket bra.

Andra genomgår en bröstförstoring eftersom deras bröst börjat hänga, antingen på grund av ålder eller barnafödande eller kanske båda orsakerna avgör. Dessa kvinnor vill återfå den ungdomliga yppighet och klyfta som de en gång hade. En del vill återgå till den bröstform de hade i unga år. Andra väljer, när de har chanson, att göra en mera dramatisk förstoring. I vissa lägen fyller tjejerna ut lite för mycket och kanske kommer att ångra sig. Effekten av en bröstförstoring på bröst som börjat hänga är imponerande eftersom det lyfter bröstvårtan, fyller ut brösten och skapar en tydlig och vacker klyfta.

   1. No Responses to “Bröstförstoring är vanligt”