Hårfiber – mot hårproblem


Written on 18/06/2011 – 05:40 | by

Förr var de som led av håravfall mycket skygga individer. Dom ville inte träffa andra, avvara på samma ställen med andra där deras hårproblem syntes och så vidare. De ville vara i fred med sitt så kallade problem.
Idag är situationen helt annorlunda och folk är mer öppna med sina problem. Håravfall eller för kvinnor, tunt hår, är naturligtvis fortfarande jobbigt och stressande men omvärldens ögon och blickar är mer förlåtande. Det har blivit mer accepterat hos gemene man att folk har problem med sitt hår. Självklart mår de som drabbats av problemet dåligt men som sagt det har blivit bättre.
Nu finns det dessutom enkla medel att dölja sitt tunna hår. Hårfiber som man lätt pudrar på och som bygger en väldig volym och gör det omöjligt att se hårbotten även om håret är både tunt och glest.

   1. No Responses to “Hårfiber – mot hårproblem”