Kolla på Google var man kan laga iphone


Written on 09/11/2011 – 10:55 | by

Att veta hur man ska kunna laga iphone, är väl inte så lätt om man aldrig har tagit sönder en mobil förut. När man har tagit sönder och ser att hela mobilens skärm är i kras så får man ju bara ångest och kan inte riktigt tänka på hur man ska kunna laga den. Men hur gör man det då, hur vet man vart man ska vända sig? Jo, det är där sökningen på google kommer in, för på google finns det fler sökresultat än sprickor i mobilen. Det gäller bara att hitta rätt så att man slipper betala en förmögenhet genom att rädda mobilen. Då kan man lika gärna köpa en ny, och då kanske investera i ett skal eller en mer tålig mobil så att man slipper uppleva samma misstag igen.  1. No Responses to “Kolla på Google var man kan laga iphone”